Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BH
FS

Ona tady byla státní Česká spořitelna a nikdo se nemusel bát,že ztratí své úspory a zisky šly státu a ne do ciziny. Taktéž úroky byly přiměřené.

0 0
možnosti
Foto

Jenomže to byl socialismus a zlodějny se tvrdě trestaly. Za rozkrádání socialistického majetku většího rozsahu byly tresty srovnatelné s vraždou. K čemu by byly ukradené miliony vězní bručícímu 15 let v lochu? Dnes je to jiné.

0 0
možnosti
JK

Já to vidím jasně a v barvách, vybraní papaláši by "komerčně" půjčovali jiným vybraným papalášům peníze ze státní pokladny. Následně by ztrátové úvěry sanoval státní rozpočet. Podobně by pro majetné papaláše banka nakoupila akcie se zaručeným ziskem a případnou chybnou investici by zase sanoval státní rozpočet. Takových dobročinných aktivit pro papaláše (třeba záruky) umí "komerční" banka tolik, že prostý občan by jen nevěřícně zíral a šahal by stále hlouběji do šrajtofle, a následně by si u té státní banky mohl na své daně půjčit, proti propadnutí všeho majetku.

Ti papaláši u komoušú nejsou blbci, klidně okradou hloupý národ včetně hloupých komoušů, co je sice volí (kdo ví proč), ale nejsou to papaláši, jen další ti s tou šrajtoflí.

2 1
možnosti
JP

J94i65r41i 95P77i74l69n83y

8. 4. 2021 7:19

Už Vám někdo prozradil, že existuje i na vládě nezávislá Česká národní banka?

0 0
možnosti
VR

Už vám někdo prozradil, že Česká národní banka má úplně jinou funkci než banka komerční?

Hodinky jako holinky, že?

3 0
možnosti
PK

To asi neprojde, a tak očekávám další návrh na Lidovou TV pod kontrolou poslanecké sněmovny...pro šíření pravdy, nezkreslované ani privátními medii ani VPT;-D;-D;-D

2 1
možnosti
  • Počet článků 76
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1680x
Obyčejný chlápek na počátku krize středního věku s občas trošku vyhraněnými názory, které si ale rád nechá kritizovat.

Seznam rubrik