Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

:-)   Zatím jsem nikde, zdůrazňuji NIKDE, neviděl částku o kterou byla tato republika připravena. Miliony létají vzduchem, ale konkrétního nic. Dr. Rath ohromně vadil.....hlavně Kalouskovi, byl ve sněmovně jediným, který ho dokázal omést !   V říjnu 2011 pronesl dvacetiminutový projev, kde přesně pojmenoval vztah Nečase a Nagyové, včetně jejich milionových odměn. To při tehdejší moci "carevny" před kterou se plazili i generálové armády, nemohl přežít. Netvrdím, že je nevinný, ale zařídilo se to aby si šel v 23 hodin pro 7 mega, protože bez toho by mu ráno děcka umřela hlady. Mám proto spoustu pochybností, soud ukáže !   Ta rychlost zatčení, kdy madam Němcová čekal připravená aby ho vydala za  půl hodiny k stíhání, patří také k podezřelým faktorům, které svědčí, že je to proces spíše politický!  !!

2 0
možnosti

David Rath vyhrál sociální demokracii volby. Možná stále proto věří, že nebude odsouzen.

1 0
možnosti

Pro mne zůstává záhadou, že David Rath, který ví mnohem víc o ostatních politicích, že mlčí. Proč? Stále je věří, že nebude odsouzen?

1 0
možnosti

Ví toho (tak, aby to mohl prokázat) opravdu tolik? Nebo jen svým proslovem strašil sněmovnu (dělaje ze sebe mučednika) a sbíral body u svých nekritických obdivovatelů?

0 1
možnosti
Foto

No a? I kdyby se Rath takto projevil, neznamená to snad, že by snad Kalousek v té Vaší alternativní historii byl nevinnou obětí nějakého komplotu justiční a politické mafie.

No a jít do lapáku na sedm natvrdo kvůli 5 cm omítky navíc, tak to je příliš tvrdé. A ještě stojíte před problémem dokázat, že Rath o těch pěti centimetrech věděl.

1 3
možnosti

Já nerozumět řeči tvého kmene. Rath nestojí před soudem kvůli omítce, ale kvůli desítkám milionů, které inkasoval on, Kott a Pancová za něco, co je nelegální a trestné.

4 0
možnosti
  • Počet článků 76
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1680x
Obyčejný chlápek na počátku krize středního věku s občas trošku vyhraněnými názory, které si ale rád nechá kritizovat.

Seznam rubrik